Cum să organizezi cea mai tare petrecere? Sfaturi și produse recomandate

Organizezi o petrecere și nu știi de unde să începi? Din fericire, nu este chiar atât de greu să pui la punct un party de la A la Z. Ai nevoie de organizare și de puțină răbdare, astfel încât să te bucuri de o petrecere ca la carte, alături de toți cei dragi.

 

Descoperă care sunt pașii pentru a organiza cea mai tare petrecere și care sunt produsele pe care merită să le ai, din rândurile de mai jos!

1

Gândește-te la cum vrei să arate petrecerea

Înainte să te ocupi de cumpărături și de invitați, trebuie să iei în calcul modul în care vrei să arate petrecerea. Astfel, gândește-te la ce ți se potrivește – vrei să fie restrânsă, alături de câțiva prieteni sau îți dorești un party festiv, cu zeci de invitați?

 

În funcție de bugetul și de spațiul de care dispui, petrecerea pe care o organizezi poate să capete orice formă!

Realizează o listă cu invitați

Următorul pas în organizare este să te gândești la ce invitați vrei să fie alături de tine.

 

În funcție de preferințele tale, poți alege să chemi prietenii apropiați, familia sau câțiva vecini pe care vrei să-i cunoști mai bine. Astfel, poți să stabilești numărul de invitați, cărora să le oferi informații despre ora și data la care va avea loc party-ul.

Solicită ajutorul

În cazul în care vrei să organizezi o petrecere mai mare sau pur și simplu nu ai timp să te ocupi de toate lucrurile, nu ezita să le ceri ajutorul celor apropiați. Familia sau prietenii te pot ajuta cu listele de cumpărături sau cu ordinea și curățenia în locuință, un lucru esențial când te simți copleșit de sarcini.

Amenajează spațiul

În continuare, trebuie să te ocupi de modul în care arată spațiul unde se ține party-ul. De exemplu, dacă stai la casă, poți să organizezi petrecerea în curte, unde să amenajezi în funcție de numărul de invitați.

 

Dacă petreci în curte, ai ocazia să instalezi un cort, mese și aranjamente florale care să atragă atenția și să impresioneze oaspeții. De asemenea, și în apartament poți organiza petreceri la fel de cool, atâta timp cât ții cont de spațiul disponibil și îl amenajezi într-un mod creativ.

Stabilește meniul

Fiindcă îți dorești ca invitații să se simtă bine la petrecerea ta, trebuie să ai grijă și de meniu. Fie că alegi să gătești sau să comanzi mâncare de la restaurantele preferate, trebuie să respecți și preferințele alimentare ale invitaților. Asigură-te că există preparate pentru toată lumea, mai ales dacă vin la tine persoane vegetariene. Poți să aranjezi și un candy bar, care va fi apreciat de amatorii de dulciuri și un mic bufet suedez, mai ales dacă nu organizezi o petrecere fastuoasă.

 

Nicio petrecere nu este completă fără băuturi, așa că alege Nitela Impex, pentru cele mai gustoase băuturi alcoolice și non-alcoolice cu care să-ți servești invitații. Iată câteva exemple de produse:

  • Apă plată și minerală
  • Sucuri carbogazoase și necarbogazoase
  • Cidru și bere
  • Vinuri
  • Coniac și whisky
  • Rom și lichior

 

Astfel, vei avea băuturi pentru toate gusturile!

Ocupă-te de buna dispoziție

Este lesne de înțeles faptul că invitații trebuie să se simtă bine la party-ul pe care îl organizezi. Așadar, nu ezita să discuți cu fiecare în parte, să le pregătești locuri de relaxare și să pui la dispoziție muzică bună.

 

În funcție de amploarea petrecerii, poți să chemi și o trupă care cântă live sau o echipă de fotografi și cameramani, care să imortalizeze cele mai frumoase momente.

 

Ține cont de aceste aspecte atunci când organizezi o petrecere și simte-te excelent, în compania tuturor invitaților!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/ZrhtQyGFG6s

Lasa un comentariu...

*