Regulile pariorului de succes. Cum pariezi fără a-ți evapora bugetul?

Una dintre pasiunile uriașe ale românilor este pariul sportiv. La fiecare colț de stradă există case de pariuri și online-ul dispune, la rândul său, de o multime de case de pariuri online cu oferte care mai de are mai atractive. Din păcate pentru jucători, toate aceste oferte atractive duc la un inevitabil eșec, atâta vreme cât nu se respectă o serie de reguli. Majoritatea celor care pariază se bazează pe biletul zilei oferit de netbet sau pe cotele mici, ceea ce duce automat la eșec.

pariuri

Secretul câștigătorilor lal pariuri se poate contura în două cuvinte: răbdare și muncă. Dacă te-ai hotărât că vrei să îți încerci norocul cu pariuri online și vrei să și câștigi, iată o serie de reguli de aur pe care trebuie să le respecți.

Planul de pariere, extrem de bine pus la punct

Pariorul câștigător este cel care are o strategie pe termen lung. Este adevărat că există și persoane care au noroc și câștigă sume consistente de bani pariind ocazional, însă nu există nicio garanție că vei fi printre ei. Pentru a aduce norocul de partea ta, este bine să îți construiești o strategie pe care să o respecți cu strictețe. Există strategii foarte cunoscute, precum Martingale și Fibonacci și există strategii care pot fi personalizate în funcție de obiceiurile tale de pariere. Dacă nu joci haotic, șansele cresc în mod substanțial.

Banca trebuie să fie una fixă, pe care să îți permiți să o pierzi

În momentul în care plătești pentru un bilet la pariuri trebuie să ai mereu în vedere faptul că acesta ar putea să nu fie câștigător, oricât de sigur ți se pare. Tocmai de aceea, trebuie să stabilești o bancă pe care să o administrezi cât mai bine și pe care să îți permiți să o pierzi. Pariorii de succes reușesc să joace la pariuri fără a investi mai mult decât au facut-o în banca inițială. O administrare corectă a băncii se face pe baza planului de pariere cât mai bun.

Evită jocul la recuperare!

Dacă ai pierdut un bilet, renunță la pariere. Pariurile la recumperare sunt extrem de riscante și te pot face să pierzi rapid întreaga bancă. Jocul la recuperare este practicat de foarte mulți începători, care ajung în poziția de a rămâne fără bani încă de la primele pariuri.

Casa de pariuri este foarte importantă

Există mulți pariori care aleg să își joace norocul la casele de pariuri din cartier, unde există o atmosfera foarte plăcută. Totuși, cei care doresc să câștige joacă întotdeauna online, pentru că în felul acesta pot să își administreze mai bine bugetul. Casele de pariuri online au, de cele mai multe ori, oferte mai bogate și permit parierea live într-un cadru profesional. Pentru a paria online, trebuie să te asiguri că  alegi o casă de pariuri acceptată în România, cu feedback cât mai bun din partea jucătorilor.

Nu paria niciodată pe ponturi luate direct de pe net !
Există o mulțime de ponturi disponibile pe forumuri de specialitate sau chiar în cadrul caselor de pariuri. Evită să pariezi fără a analiza în detaliu meciurile. Analiza este cea care poate face diferența între un bilet câștigat și unul pierzător și tot analiza poate să faca diferența între un parior câștigător și unul fără succes.

Lumea pariurilor este destul de complexă și interesantă. Dacă o înțelegi, poți să descoperi o mulțime de oportunități de câștig financiar și chiar să te bucuri de o nouă pasiune.

pexel.com

 

Lasa un comentariu...

*