Top 3 criterii de selecție a caselor de pariuri online

Casele de pariuri online încep să fie preferate de mulți pariori pentru că le oferă o gamă mai variată de pariuri sportive, dar și alte beneficii și facilități. Însă, există atât de multe case de pariuri online încât știm cât de greu îți este să iei o decizie. Tocmai de aceea, am pregătit pentru tine top 3 criterii de selecție a caselor de pariuri online. Un lucru important pe care trebuie să îl reții este faptul că aceste criterii de selecție ar trebui luate ca un tot unitar, și nicidecum ca niște criterii de sine stătătoare. Cu alte cuvinte, atunci când alegi casa de pariuri sportive online potrivită pentru tine, încearcă să iei în considerare toate aceste 3 criterii și să vezi ce casa de pariuri îți oferă cel mai bun pachet. Dacă faci greșeala să iei în considerare un singur criteriu și să le tratezi cu superficialitate pe celelalte două, s-ar putea să îți dai seama după câteva zile că nu ai făcut cea mai bună alegere. Iată care sunt aceste criterii esențiale:

criterii

Beneficiul de bun venit

Pentru un parior începător, acest beneficiu de bun venit oferit de majoritatea caselor de pariuri reprezintă aur curat. Beneficiul de bun venit este desigur unul dintre cele 3 criterii importante pe care trebuie să le iei în considerare atunci când vrei să alegi casa de pariuri sportive online potrivită pentru tine. Există mai multe tipuri de beneficii de bun venit, însă cele mai populare sunt cele de tipul procentului din valoarea primei depuneri. Cei de la Betano îți oferă 100% din valoare primei depuneri până la 500 de lei. Spre exemplu, dacă la prima depunere, ți-ai alimentat contul cu 300 de lei, vei primi de la Betano încă 300 lei și vei putea începe imediat să pariezi. Trebuie însă să citești cu mare atenție toate informațiile pe care le găsești despre acest beneficiu de bun venit. S-ar putea ca în anumite cazuri, el să fie disponibil pentru doar câteva luni. În cazul Betano, dacă nu rulezi suma oferită de 5 ori prin intermediul pariurilor sportive în următoarele 3 luni, îl vei pierde. Așadar, fii atent la partea de termeni și condiții.

Cotele pentru diverse evenimente sportive

Cotele sunt la fel de importante pentru orice parior și ar trebui să fie luate în considerare atunci când îți alegi casa de pariuri online. Spre exemplu, dacă îți place să joci cote mici, s-ar putea ca unele case de pariuri online să ți se potrivească mai mult, iar dacă joci cote mari, alte case de pariuri, cum ar fi Betano, sunt recomandate. Ideal ar fi ca înainte să te înregistrezi pe un anumit site, să urmărești cotele și evenimentele sportive pentru a-ți face o idee.

Existența opțiunii de pariuri live

Diferența majoră dintre agențiile fizice de pariuri și casele de pariuri online este dată de această platformă prin intermediul căreia poți paria live. Mai exact, poți paria în timp ce evenimentul sportiv se desfășoară. În acest fel, poți urmări evoluția unui meci și îți poți forma anumite prognosticuri. Există însă case de pariuri online care îți oferă opțiunea de livestream prin intermediul căreia poți urmări în timp real meciuri din principatele campionate ale Europei și nu nu numai. În acest fel, în timp ce urmărești meciurile, îți poți verifica biletele cu pariurile sau poți chiar paria live pe anumite rezultate sau anumite evenimente cum ar fi numărul de cartonașe, numărul de cornere, numele jucătorului care va marca următorul gol, etc., iar totul devine mult mai palpitant! O astfel de opțiune de pariuri live, dar și de livestream, îți oferă casa de pariuri online Betano.

Foto: pixabay.com

 

Lasa un comentariu...

*