Filmul „Domestic”

Filmul DomesticIn regia lui Adrian Sitaru, filmul „Domestic” intruchipeaza viata de zi  cu zi a oamenilor obisnuiti care vietuiesc impreuna cu cateva animale domestice.

Filmul a fost gandit pentru a arata modul in care dragostea oamenilor pentru animale se transforma intr-atat de mult incat oamenii, fiinte rationale, ajung sa manance animalele pe care le cresc cu atata dragoste si devotament vreme de cateva luni sau poate chiar mai mult pentru a-si satisface nevoia de hrana.

Filmul „Domestic” este o poveste de viata dedicata atat oamenilor adulti, cat si copiilor ori animalelor domestice. Urmarind o poveste imaginara deosebita, filmul urmareste viata a trei personaje principale – domnul Lazar, interpretat de Adrian Titieni, domnul Mihaes, interpretat de Gheorghe Ifrim si Toni, interpretat de Sergiu Costache. Toti trei sunt nevoiti sa traiasca la bloc, impreuna cu cateva animale dragi, urmarind o poveste comica si in acelasi timp destul de realista, completandu-se unul pe celalalt pana la deznodamantul povestii.

Filmul „Domestic” este al treilea lungmetraj al regizorului Adrian Sitaru, bucurandu-se de o mare popularitate si de recunoastere nationala.

Foto: http://oradetimis.oradestiri.ro/

Lasa un comentariu...

*