„S-a furat mireasa”

s-a-furat-mireasa-352126l-imagine„S-a furat mireasa” este unul dintre cele mai recente filme romanesti, de o mare popularitate.

In regia lui Jesus del Cerro, filmul „S-a furat mireasa” se incadreaza, potrivit criticilor de film, in una dintre cele mai savuroase comedii romanesti. Unul dintre rolurile principale i-a fost oferit lui Jojo care se identifica pe tot parcursul filmului cu personajul Nina.

Nina este o somera ce mai inainte detinuse titlul de Miss Barlad. Fiind suparata datorita greutatilor financiare pe care le avea in urma casatoriei cu sotul ei, politistul Cornel, interpretat de Costi Dita, aceasta pune la cale furtul miresei Marinela, al carui rol este interpretat de Adina Galupa.

Marinela urma a se casatori cu un baiat pe care nu il iubeste, ce provine dintr-o familie de interlopi. Nina, incantata de ideea rascumpararii, considera ca furatul miresei merita tot efortul, tinand cont de posibilitatile financiare ale mirelui.

Cu toate acestea, odata furata, mireasa refuza sa se mai intoarca la sotul sau, declarandu-le ca nu a fost niciodata indragostita de sotul sau, tot mariajul fiind un aranjament realizat de tatal sau din motive financiare. Asa se face ca Nina se vede pusa intr-o mare incurcatura, de aici pornind intreaga actiune centrala a filmului, povestea rapirii transformandu-se intr-o adevarata aventura pentru toti eroii filmului.

Foto: http://static.cinemagia.ro

Lasa un comentariu...

*