Sandra Izbasa

sandra izbasaSandra Izbasa s-a nascut in data de 18 iunie 1990, in Bucuresti, fiind una dintre cele mai cunoscute gimnaste din tara noastra.

Medaliata in cadrul Olimpiadelor Nationale si Internationale, aceasta a devenit renumita atat in tara, cat si peste hotare. Incepand cu anul 2006, gimnasta s-a implicat in marile concursuri internationale. Asa se face ca atat in cadrul Jocurilor Olimpice din 2008, cat si in cadrul celor din 2012 din Londra aceasta a primit locul I la sarituri, fiind medaliata cu aur. De asemenea, Sandra Izbasa a adus in acelasi timp acelasi loc intal la aparate.

In anul 2012, aceasta a participat la Campionatele Europene de la Bruxelles, unde a fost medaliata cu aur atat la sarituri, cat si la echipe. In cadrul Jocurilor Olimpice de vara din Londra, aceasta a obtinut locul I la sarituri si medalia de bronz la echipe.

Incepand cu luna mai 2013, aceasta a fost inaintata in grad de locotenent, imbratisand astfel cariera militara din cadrul Ministerului Apararii Nationale.

Foto: http://lideruldeopinie.ro

Lasa un comentariu...

*