Mugur Mihaescu

Mugur MihaescuMugur Mihaescu este un actor roman desavarsit, vestit prin rolurile sale comice interpretate mai ales in filmul „Garcea si Oltenii”.

Mugur Mihaescu s-a nascut in data de 2 iunie 1967 in comuna Goicea din judetul Dolj.

In tinerete, Mugur Mihaescu si-a finalizat studiile in domeniul automaticii, finalizand Facultatea de Automatica. Cu toate acestea, actorul nu a imbratisat niciodata o asemenea cariera, fiind pasionat de studiile actoricesti.

Impreuna cu cativa prieteni – Dan Sava, Radu Pietreanu – actorul a infiintat grupul umoristic „Vacanta Mare”, organizand diverse spectacole pe tot cuprinsul tarii.

In anul 1999, grupul „Vacanta Mare” a semnat un contract de exclusivitate cu un post de televiziune celebru din Romania, intrand astfel in grila de programe saptamanale, primind o difuzare pe intreg cuprinsul tarii, dar si peste hotare.

Dupa decesul lui Dan Sava, Mugur Mihaescu si-a continuat activitatea in cadrul grupului impreuna cu Radu Pietreanu si Florin Petrescu.

„Garcea si oltenii” a fost unul dintre filmele care le-a adus cea mai mare popularitate. Actorul a interpretat rolurile lui „Garcea” si al „Leanei”.

Lasa un comentariu...

*