Madalina Manole

madalina manoleMadalina Manole se numara printre cele mai importante artiste interprete ale tarii noastre.

Madalina Manole s-a nascut in data de 14 iulie 1967 in Valenii de Munte, judetul Prahova, mostenind talentul artistic de la mama sa.

Urmeaza cursurile Liceului de Chimie din Ploiesti, participand in acelasi timp la anumite spectacole ale Cenaclului Flacara, fiind o inflacarata interpreta de muzica folk, iubind sunetele chitarei.

Devine membra intr-un grup intitulat Alfa si Beta, inca din perioada adolescentei.

Dupa finalizarea studiilor liceale, Madalina Manole urmeaza cursurile Scolii Nationale de Controlori de Trafic Aerian de la Baneasa unde si lucreaza vreme de 4 ani.

In timpul sederii sale in Bucuresti il cunoaste pe Serban Georgescu care avea sa ii devina sot in anul 1994. Participa la Festivalul de la Mamaia unde este premiata cu mentiune pentru piesa „Un om sentimental”.

Cu toate acestea, piesa care i-a adus celebritatea Madalinei Manole a fost „Fata draga”. Cu ajutorul acesteia artista a devenit extrem de cunoscuta atat in tara, cat si peste hotare, participand la numeroase concerte si recitaluri.

In septembrie 2009 devine sotia lui Petru Mircea, imediat dupa divortul de Serban Georgescu.

Devine mamica unui baietel minunat de care nu se poate bucura vreme indelungata intrucat artista hotaraste ca in ziua in care avea sa implineasca 43 de ani – 14 iulie 2010 – sa isi puna capat zilelor. Decizia, se pare, a intristat sufletele tuturor romanilor, marcati de pierderea unei vedete de succes.

Foto:http://www.cotidianul.ro

 

 

Lasa un comentariu...

*