Catalin Botezatu

botezatuCatalin Botezatu se numara printre cei mai cunoscuti designeri vestimentari din tara si de peste hotare. Catalin Botezatu s-a nascut in data de 3 decembrie 1966 in Alexandria, judetul Teleorman.

Inca din tinerete, Catalin Botezatu s-a distins prin finete si profesionalism. A debutat in cariera de modeling in anul 1984, fiind unul dintre cei mai renumiti manechini masculini ai casei de moda Venus, ce era condusa de Zina Dumitrescu.

In scurt timp dupa Revolutia romana, in anul 1996, Catalin Botezatu a inceput sa lucreze la propria sa casa de moda, lansandu-se cu cele mai frumoase si admirate colectii din tara: „Buddha Bar”, „Egyption”, „Kyoto”, „Angels”, „Ameno”, „Chicago”. De asemenea, inca de atunci, Catalin Botezatu si-a creat propria linie de lenjerie intima masculina, capatand in acest mod celebritate peste hotare.

De-a lungul timpului, Catalin Botezatu a primit o serie numeroasa de premii. Putem aminti doar o parte dintre ele:

  • Designerul anului
  • Premiul de excelenta in moda
  • Premiul pentru cel mai bun creator haute-couture
  • Premiul pentru cea mai buna colectie – Kyoto primit la „Bali fashion Week.

Toate premiile amintite au fost primite de catre Catalin Botezatu de mai multe ori, semn al admiratiei romanilor pentru operele sale deosebite.

Pe parcursul anilor, Catalin Botezatu a aparut in numeroase reviste de moda atat din tara, cat si peste hotare, cea mai impresionanta aparitie fiind cea din revista „Book Moda”.

In ultima perioada, Catalin Botezatu a devenit producator al unor emisiuni de succes, remarcandu-se in „Burlacul” sau „Next Top Model”.

Foto: http://www.dcnews.ro

Lasa un comentariu...

*