Asociatia ARIPI SPRE VIATA

Asociatia ARIPI SPRE VIATA a fost infiintata in ianuarie 2010.

Scopul asociatiei este nepatrimonial, apolitic, avand in vedere ameliorarea conditiilor de ingrijire a copiilor si tinerilor suferind de leucemie, cancer si alte boli grave care le ameninta viata.

Prin daruire si atitudine, ajutor umanitar si responsabilitate, incurajare si speranta, transparenta actiunilor, asociatia ARIPI SPRE VIATA actioneaza pentru sanatatea copiilor si binele familiilor lor.

Asociatia ARIPI SPRE VIATA are drept scop ameliorarea conditiilor de ingrijire si imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor suferind de leucemie, cancer si alte boli grave.

Asociatia ARIPI SPRE VIATA isi propune:

  • Sprijinirea diagnosticarii precoce si corecte a cancerului la copii in vederea stabilirii unui tratament individualizat.
  • Scaderea numarului de cazuri depistate in stadii avansate.
  • Sprijinirea asistentei medicale a copiilor bolnavi prin procurarea de medicamente, aparatura medicala, reactivi si orice alte materiale necesare ingrijirii medicale de specialitate.
  • Sprijinirea familiilor pacientilor prin ajutoare materiale, suport psihologic si informational.
  • Promovarea intereselor copiilor bolnavi de leucemie si cancer prin participarea la proiecte interne si internationale avand drept rezultat dezvoltarea calitatii vietii acestora.
  • Sa acorde ajutor copiilor si tinerilor care au nevoie de tratamente speciale in tara si strainatate.

Adresa de contact: info@aripispreviata.ro

Sursa foto: www.instrainatate.ro

Lasa un comentariu...

*