Asociatia ASCENDENT

Asociatia ASCENDENT a fost infiintata in anul 2000.

 

 

 

 

 

 

 

Misiunea  asociatiei este de a dezvolta un sistem de servicii sociale comunitare care sa actioneze in directia prevenirii si depasirii situatiilor de criza in care se afla (sau s-ar putea afla) una sau mai multe persoane.

Asociatia ASCENDENT devine un furnizor central de servicii sociale comunitare (in judetul Ilfov si zonele invecinate) care completeaza sistemul public si implica direct comunitatea din care provin persoanele asistate.

Asociatia este acreditata de Comisia de acreditare a furnizorilor de servicii sociale (din cadrul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale) pentru a realiza activitati de educatie, socializare si consiliere pentru copii de varsta scolara (in centre de zi pentru copii scolari si in centre de formare a abilitatilor de viata – „Scoli de Duminica”).

Incepand cu luna octombrie 2012, puteti vizita site-ul www.scoaladevoluntariat.ro care este destinat promovarii voluntariatului in randul elevilor, al tinerilor si al angajatilor din companiile care activeaza in zona Bucuresti-Ilfov.

Site-ul este parte a proiectului „Scoala de voluntariat ASCENDENT” si are ca scop facilitarea legaturii dintre nevoile identificate in comunitate si resursele venite din partea voluntarilor, fie ei copii, tineri sau angajati ai companiilor.

Pentru informatii suplimentare, vizitati site-ul: www.ascendent.org.ro

Sursa foto: www.economiesociala.net

Lasa un comentariu...

*