Fundatia Estera

Fundatia Estera este o organizatie neguvernamentala, bazata pe principii crestine, care urmareste sustinerea si protejarea vietii umane, luptand pentru apararea vietii copiilor nenascuti.

Femeile care trec prin criza unei sarcini neplanificate pot apela la urmatoarele servicii oferite de Centrul de Consiliere pentru Femei cu Sarcina Nedorita: test de sarcina; informatii despre sarcina si dezvoltarea intrauterina; suport spiritual si emotional, consiliere post avort (pentru femeile care sufera in urma unui avort, se ofera consiliere specifica si un curs pentru vindecare si eliberare spirituala).

Personalul centrului consiliaza femei care trec prin criza unei sarcini nedorite si ofera sprijin femeilor si barbatilor care trec prin crize de familie. Intr-o atmosfera de intelegere si informare adecvata privind alternativele existente, femeile insarcinate pot lua o decizie corecta ce va marca viitorul lor si al copiilor lor, iar barbatii consiliati sunt ajutati sa devina responsabili de problemele familiei.

Fundatia Estera ofera:

  • Test de sarcina gratuit, educatie si informare despre sarcina, educatie si informare despre avort si alte alternative, consiliere post-avort, sprijin spiritual si emotional, ajutor material pentru mama si copil.
  • Consiliere pentru barbati si adolescenti.

Sursa foto: www.facebook.com

Lasa un comentariu...

*