Fundatia Nadia Comaneci

Fundatia Nadia Comaneci are ca principal obiectiv incurajarea, susinerea si promovarea performantei in orice domeniu, pornind de la rezultatele sportive, la dezvoltarea educationala si profesionala, pana la calitatea vietii si a familiei.

Fundatia Nadia Comaneci isi propune astfel sa dezvolte programe prin care sa sprijine tinerii sportivi dornici sa atinga cele mai ambitioase standarde de performanta, sa lupte pentru respectarea drepturilor mamei si copilului in Romania si sa se implice in activitati sociale si umanitare avand in centrul lor familia ca fundament al evolutiei societatii romanesti.

VIZIUNE:

  • Fundatia Nadia Comaneci priveste cu speranta in viitorul care sa apartina din nou unor performeri de nota 10, considerand ca prin dorinta de atingere a performantelor fiecare se poate autodepasi.
  • Fundatia Nadia Comaneci are incredere ca, impreuna cu cei care doresc sa i se alature in viitoarele demersuri, va reusi sa readuca in prim-plan valorile, succesele si oamenii remarcabili.

VALORI:

Fundatia Nadia Comaneci actioneaza respectand urmatoarele valori:

  • Implicare
  • Cunoastere
  • Perfectiune

Implicarea pentru cunoasterea si rezolvarea necesitatilor si dorintelor oamenilor, alaturi de dorinta de perfectiune in orice activitate, sunt valori prin care poate fi atinsa performanta.

Fundatia Nadia Comaneci se implica si promoveaza “o viata de nota 10”.

Sursa foto: www.facebook.com

Lasa un comentariu...

*