Fundatia PACT

Fundatia PACT este o organizatie neguvernamentala si nonprofit (ONG), activa in domeniile dezvoltarii comunitare si economiei sociale. Organizatia lucreaza cu precadere in localitati rurale si urbane mici si mijlocii din sudul Romaniei.

Fundatia PACT contribuie la dezvoltarea sustenabila a comunitatilor prin incurajarea, sustinerea si promovarea initiativelor locale si regionale, a parteneriatului si a responsabilitatii sociale (la nivel de indivizi, companii, autoritati si institutii publice).

Fundatia lucreaza in mod direct cu oamenii care traiesc in zonele rurale si orasele mici din sudul Romaniei pentru a crea structuri ale societatii civile pe care le sprijina sa fie active, eficiente si eficace, sustenabile si vizibile in regiunea lor.

De asemenea, organizatia creeaza premisele pentru bunastare socio-economica in comunitatile-tinta prin incurajarea cetatenilor de a-si dezvolta aptitudinile antreprenoriale si prin sprijinirea initiativelor de antreprenoriat social.

Viziunea Fundatiei PACT este ca un numar cat mai mare de oameni din mediul rural si mic urban sa fie activi la nivel local, sa gaseasca solutii pentru problemele cu care comunitatea in care locuiesc se confrunta, sa contribuie direct la dezvoltarea economica si sociala proprie si a localitatii de care apartin.

Prin programele si proiectele pe care le deruleaza, fundatia identifica oamenii cu initiativa din comunitatile din sudul Romaniei si ii sprijina cu resurse si informatii pentru a dezvolta proiecte relevante in comunitatile lor.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul www.fundatiapact.ro

Sursa foto: www.romaniapozitiva.ro

Lasa un comentariu...

*