Fundatia Renasterea

Fundatia „Renasterea” pentru Educatie, Sanatate si Cultura a fost infiintata in anul 2001, aducand pentru prima data in atentia publicului din Romania o problema cu implicatii majore in viata femeilor: cancerul de san.

De la infiintare, Fundatia Renasterea a derulat o permanenta activitate de informare a femeilor asupra importantei efectuarii unor controale medicale periodice pentru depistarea la timp si tratarea cu succes a maladiei.

In urma rezultatelor deosebite obtinute in activitatea desfasurata si intrunind conditiile cerute de legislatia in vigoare, la data de 5 februarie 2008, prin Hotarare de Guvern, Fundatiei Renasterea i s-a recunoscut statutul de utilitate publica.

Realizari ale Fundatiei Renasterea:

•    Centrul Medical de Excelenta – RENASTEREA, cel mai nou si mai amplu proiect al fundatiei.

•    UNITATEA MOBILA DE DIAGNOSTIC PENTRU SAN SI COL UTERIN

•    Centrul de Diagnostic al Afectiunilor Mamare «Renasterea» din Bucuresti ofera consultatii, mamografii si ecografii pentru detectarea precoce a cancerului de san.

•    Centrul de Informare Medicala – Renasterea, in cadrul Institutului Oncologic Bucuresti, ofera sprijin psihologic pentru pacienti si familiile acestora.

•    Linia telefonica 08008300300 este primul serviciu de apel gratuit din Romania dedicat informarii populatiei in legatura cu cancerul de san si de col uterin.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul www.fundatiarenasterea.ro

Sursa foto: www.dcnews.ro

Lasa un comentariu...

*