Life Care Foundation

GD Star Rating
a WordPress rating system

Life Care Foundation a fost infiintata in februarie 2011 si are ca scop sustinerea vietii si a potentialului uman, in concordanta cu motto-ul „Viata este o calatorie spre implinirea personala”.

Fundatia Life Care are ca scop imbunatatirea starii de sanatate a populatiei realizata prin proiecte educationale in randul tinerilor, copiilor si adultilor care vizeaza: valorificarea potentialului natural, alimentatie sanatoasa, naturala, BIO.

Activitatea fundatiei vizeaza sustinerea persoanelor, in special a tinerilor si copiilor cu potential si capacitati in diverse domenii de activitate prin identificarea, pregatirea si promovarea acestora si prin elaborarea de proiecte personale privitoare la imbunatatirea calitatii vietii.

Fundatia Life Care a luat nastere din nevoia de  a crea un spatiu pentru toti cei care au inteles filozofia de viata BIO si doreau sa-si manifeste dorinta fireasca de a contribui in bine in vietile celor din jur, intr-un mod voluntar.

Printre membrii fundatiei se afla Parteneri Independenti, angajati si furnizori care identifica, propun si gestioneaza proiecte de sustinere a potentialului uman, accesand fondurile puse la dispozitie de catre companie.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul www.fundatialifecare.ro

Sursa foto: www.fundatialifecare.ro

Lasa un comentariu...

*