Noi Orizonturi – Familia

„Noi Orizonturi – Familia” este o asociatie nonprofit din Romania, al carei scop este de a imbunatati calitatea vietii membrilor comunitatii, in special a celor defavorizati social sau care se confrunta cu obstacole majore de sanatate.

Proiectele sunt realizate de voluntarii asociatiei, care si-au dedicat timpul si efortul pentru a-i ajuta pe cei in nevoie. Un rol important in realizarea obiectivelor asociatiei il are parteneriatul cu diferite companii care promoveaza responsabilitatea sociala.

Obiective:

– Initierea de programe destinate luptei impotriva cancerului in randul copiilor si tinerilor: „Prieteni pentru voi” – program de terapie emotionala si muzicala, consiliere parentala si „Vreau sa cresc mare” –program menit sa redea micilor pacienti dreptul la cele mai bune conditii de tratament.

– Initierea de programe medicale, in cadrul carora copiii diagnosticati cu strabism care provin din Centre de Plasament sau familii defavorizate social beneficiaza de tratamente adecvate, ochelari de corectie sau interventii chirurgicale in clinici de specialitate la standarde inalte.

– Descoperirea si sprijinirea copiilor dornici de a invata, care din motive sociale se afla in imposibilitatea de a-si continua singuri studiile.

– Organizarea de seminare cu tematica variata pentru educatori si parinti.

– Cresterea standardelor de educatie prin crearea de materiale audiovideo educative, ce promoveaza valori umane in vederea formarii caracterului copilului.

– Sprijinirea familiilor defavorizate social, a asistentilor maternali.

– Furnizarea de bunuri necesare spitalelor, gradinitelor, scolilor si Centrelor de Plasament.

– Programe pentru seniorii societatii aflati in Centre de ingrijire si asistenta sociala sau care, fiind la domiciliu, se confrunta cu situatii sociale dificile.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul: www.noiorizonturifamilia.ro

Sursa foto: www.www.facebook.com

Lasa un comentariu...

*