Arctic

Istoria Arctic a inceput cu mai bine de 40 de ani in urma, in 1968, iar cei care au scris primele file ar fi cu siguranta mandri sa vada cum a evoluat compania pana astazi – Arctic este lider pe piata de produse electrocasnice din Romania si o marca de incredere, apreciata de romani.

Arctic se numara printre cele mai mari 100 de companii private din Romania, fiind lider detasat pe piata locala de electrocasnice cu o cota de piata de circa 35%.

In perioada 2003-2011, cifra de afaceri Arctic s-a dublat, de la 94 de milioane de Euro la peste 200 de milioane de Euro.

Arctic este cel mai mare producator de produse electrocasnice din Romania, in cadrul companiei lucrand 2.400 de angajati.

Arctic este un exportator important, in prezent 80% din productia de aparate frigorifice fiind directionata catre 59 de tari din Europa, Africa si Asia.

Arctic este una dintre cele mai cunoscute marci romanesti, 80% dintre familiile din Romania avand cel putin un produs Arctic in casa.

Compania Arctic detine in Romania 3 branduri puternice – Arctic, Beko si Grundig, oferind produse performante, la standarde internationale.

Arctic face parte din grupul Arcelik, al treilea jucator european in industria de electrocasnice, care este membru al celui mai mare holding privat din Turcia, Koc Group.

Sursa foto: www.madone.ro

Lasa un comentariu...

*