Braiconf

Dupa 61 de ani de activitate, Braiconf este liderul pietei producatorilor de camasi barbatesti si confectii usoare pentru femei din Romania. Inca de la infiintarea companiei in 1950, Braiconf a facut eforturi permanente pentru a ridica standardele de calitate si pentru a respecta cu strictete valorile si asteptarile clientilor sai.

Respectul fata de clientii si furnizorii sai, atentia exclusiva acordata celor mai mici detalii, accentul pus pe calitatea materialelor si pe intregul proces de productie sunt tot atatea elemente care diferentiaza Braiconf pe piata internationala de profil.

Dorinta si abilitatea oamenilor nostri minunati de a crea confectii deosebite sunt sustinute de investitia in cele mai moderne echipamente de lucru. Braiconf utilizeaza tehnologii de ultima generatie pentru a asigura conceperea si realizarea unor produse performante, care sa-i multumeasca pe deplin pe clienti. Credem ca cel mai important lucru in relatia cu clientii nostri este satisfactia acestora. De aceea, principala noastra preocupare consta in a urmari procesul de productie in cele mai mici amanunte ale sale. Atentia acordata materialelor, culorilor, cusaturilor, modelelor sunt tot atitea motivatii pentru care produsele sunt adevarate piese de rezistenta.

S.C. BRAICONF S.A. este permanent interesata de dezvoltarea de produse si servicii adaptate la cerintele si evolutia pietelor, care sa permita societatii noastre asigurarea unui viitor pe termen lung in industria de confectii din textile.

Sursa foto: www.facebook.com

Lasa un comentariu...

*