Elmiplant

Natura a reprezentat sursa de inspiratie pentru gama Elmiplant inca de la lansarea ei pe piata, in 1992.

 

 

Avand la baza aceasta mostenire solida, expertii din laboratoarele Elmiplant se folosesc de cunoasterea in profunzime a ingredientelor naturale si a proprietatilor acestora pentru a crea noile game de produse cosmetice Elmiplant.

Combinand extracte naturale pentru a crea produse cosmetice sigure si eficiente pentru toate tipurile de piele, Elmiplant te invita intr-o lume in care ingredientele naturale se contopesc in texturi incantatoare si arome delicioase, oferindu-ti o experienta de ingrijire unica.

Elmiplant beneficiaza de o gama completa de produse pentru ingrijirea tenului si a corpului, create dupa cele mai recente tehnologii in domeniu, respectand sanatatea si siguranta pielii.

Intrucat sanatatea pielii este principala preocupare Elmiplant, formulele nu contin parabeni. Mai mult, toate produsele sunt testate dermatologic pentru a dovedi compatibilitatea cu pielea, cat si efectele declarate ale fiecarui produs in parte.

Toate formulele sunt testate prin metode ‘in vitro’ si ‘in vivo’ atat in cadrul laboratoarelor firmei, cat si in colaborare cu cele mai recunoscute laboratoare independente din Europa – EVIC International si BIOBASIC Europe. Aceste teste clinice stau la baza tuturor rezultatelor mentionate pe ambalaje, ca garantie a eficientei lor.

Sursa foto: www.romaniinitalia.net

Lasa un comentariu...

*