ELVILA

S.C. ELVILA SA, companie romaneasca fondata inca din 1990 de catre Viorel Catarama, este una dintre principalele marci din domeniul productiei si comercializarii mobilei in Romania.

Obiectul de activitate al firmei il reprezinta producerea si comercializarea mobilierului pentru casa si birou.

Gama de produse de mobilier oferita clientilor cuprinde: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii si tineret, bucatarii, grupe de colt, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), mobilier tapitat: canapele, fotolii si saltele marca Relaxa, mobilier de birou, mobilier pentru hotel.

Misiunea Elvila reflecta dorinta si eforturile intregii echipe de cca. 1.500 oameni, de a satisface toate cerintele clientilor, oferind produse de mobilier modern si/ sau clasic, din masiv, mdf sau pal, la un raport calitate – pret continuu imbunatatit.

Intrucat calitatea produselor de mobilier reprezinta o preocupare importanta si constanta pentru Elvila, incepand cu anul 2000 a fost implementat si mentinut un sistem eficient de management si control al calitatii.

In prezent, Elvila detine un numar de 40 de magazine la nivel national, din care 25 magazine proprii in: Alba Iulia, Alexandria, Bacau, Baia Mare, Botosani, Beius, Brad, Braila, Brasov, Bucuresti, Calarasi, Cluj, Constanta, Craiova, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Mizil, Ploiesti, Pitesti, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Vaslui, 9 magazine in sistem de franciza si 6 distribuitori.

Sursa foto: www.facebook.com

Lasa un comentariu...

*