I.D. SARRIERI

Lansata in 1992 ca o companie producatoare de vestimentatie de interior (homewear si nightwear), I.D. SARRIERI a devenit in 2002 unul dintre cele mai apreciate branduri de pe piata lenjeriei intime de lux.

 

 

Create de catre Iulia Dobrin si echipa sa, produse intr-o fabrica de 20.000 m2, avand o experienta de 55 de ani in productia de lenjerie intima si peste 500 de angajati, colectiile I.D. SARRIERI sunt vandute acum in cele mai rafinate boutique-uri de lenjerie din intreaga lume, de la Paris la New York, de la Londra la Tokyo, de la Bruxelles la Shanghai.

Fabrica se afla in Bucuresti, pentru a asigura o calitate foarte buna a produselor, atentie pentru detalii si finisaje de mana, la preturi atractive. Showroomurile I.D. SARRIERI se afla in Paris, New York, Toronto si Taipei.

Creatiile Iuliei Dobrin sunt purtate de Nicole Kidman, Julian Moore, Britney Spears, Cameron Diaz, Charlize Theron, Halle Berry, iar reviste ca Harper’s Bazaar, Vogue, Numero, Elle, In Style, aleg produsele I.D. SARRIERI pentru editoriale de moda sau pagini de shopping.

BRANDURI

  • I.D. SARRIERI

Lenjerie de lux si colectii de lenjerie intima de noapte, caracterizate de modele foarte sofisticate si moderne, cu design original si din materiale speciale: cele mai rafinate matasuri din Franta si Italia, dantela Chantilly si accesorii Swarovski. Inspiratia vine deseori din creatii vintage de haute-couture si din cele mai noi tendinte din moda. Bustierele deosebite, portjartiere, modelele aparte de sutiene triunghi si push-up, boxeri sofisticati, stilul I.D. SARRIERI este mereu la moda si provocator.

  •  BODY UP by I.D. SARRIERI

Colectie de lenjerie cu un aer fresh, special creata pentru tinerele care iubesc moda si doresc sa aiba cel mai modern look al sezonului. Culorii vii si materiale cu imprimeuri fanteziste, dantele moderne si accesorii deosebite folosite pentru linia sutienelor push-up si triunghi, bikini si topuri moderne.

Sursa foto: www.sashaleskova.blogspot.com

Lasa un comentariu...

*