LaDORNA

LaDORNA este unul dintre cele mai dezvoltate branduri de pe piata produselor lactate din Romania si lider pe piata laptelui UHT. Inca din 1998, brandul LaDORNA se bucura de reputatie si recunoastere pe piata interna si internationala.

 

In Romania, LaDORNA are mai multe fabrici, majoritatea situate in partea de nord-est a tarii, o zona recunoscuta si cu traditie in productia de lactate.

Nucleul companiei este reprezentat de productia laptelui UHT, LaDORNA fiind primul producator de lapte UHT din Romania, cu o investitie de tip greenfield realizata in zona Vatra Dornei.

La categoria branzeturi, portofoliul LaDORNA contine telemea, cascaval obisnuit si ecologic – o reteta foarte apreciata  – emmental,  urda,  crema de branza si perle de branza cu smantana.

Calitatea produselor companiei a fost recunoscuta in 2010 la targul Interlacta, singura expozitie din Romania dedicata exclusiv produselor lactate, recompensata cu doua premii pentru calitate excelenta si cea mai buna reteta pentru LaDORNA branza de oaie si pentru cea mai buna branza topita cu smantana.

Sursa foto: www.ladornagroup.ro

Lasa un comentariu...

*