Perla Harghitei

S.C. PERLA HARGHITEI S.A. ia fiinta in anul 1990, ca societate de stat si se privatizeaza in anul 1995.

La infiintare, societatea avea trei fabrici de imbuteliere, din care pe parcursul anilor ‘90 doua fabrici se desprind si se organizeaza ca societati comerciale independente: S.C. KRAITEN IN HARGHITA S.A., respectiv S.C. APEMIN TUSNAD S.A, iar a treia sectie cu marca de apa medicinala PERLA CASINULUI, intra in conservare.

Intre anii 2008-2009 S.C. Perla Harghitei SA reuseste sa fuzioneze cu S.C. KRAITEN IN HARGHITA S.A., si din acest moment, apa minerala naturala Tiva Harghita face parte din portofoliul de produse al societatii PERLA HARGHITEI S.A.

Apa minerala Perla Harghitei este o minune al naturii: fara interventie umana, apa minerala este microbiologic pura si perfect echilibrata.

Apa minerala este controlata in intregul proces de imbuteliere, de la sursa pana la imbutelierea in sticla sau flacoane de catre echipa interna de control calitativ.

O dovada in plus a aplicarii cu succes a acestor norme de calitate si securitate este si faptul ca, inca din anul 2005, Perla Harghitei a fost recunoscuta ca apa minerala naturala in statele Uniunii Europene, inainte ca Romania sa devina stat membru, certificarea fiind facuta in Germania.

Sursa foto: www.perlaharghitei.ro

Lasa un comentariu...

*