Poiana

Istoria Poiana incepe acum mai bine de 100 de ani, prin inaugurarea „Primei Fabrici de Bomboane din Transilvania”.

 

In ciuda a doua razboaie mondiale care au trecut peste ea, micuţa fabrica transilvaneana s-a extins si chiar si-a dublat capacitatea de producţie in 1927.

Ceva mai tarziu, in 1994, fabrica transilvaneana fost preluata de compania americana Kraft Foods. S-a nascut astfel o noua fabrica si un nume de ciocolata imprumutat din imprejurimile acesteia – Poiana.

Creata si lansata in anul 1995 de catre Kraft Foods Romania, ciocolata Poiana a implinit 17 ani de existenţa pe piaţa romaneasca, de tot ataţia ani fiind numarul 1 in topul preferinţelor consumatorilor romani. Marca Poiana, prima marca locala de ciocolata, este cunoscuta de 98% dintre consumatorii romani.

Menținerea calitații constante de-a lungul timpului a facut ca marca Poiana sa castige increderea consumatorilor, ciocolata Poiana fiind descrisa si astazi drept un reper al calitații, al gustului pe care ciocolata ar trebui sa il aiba.

Asadar, nu e de mirare ca, in ultimele 12 luni, ciocolata Poiana a fost consumata in peste 50% din gospodariile din Romania, adica de catre peste 10 milioane de romani.

Obiectivul dezvoltarii marcii Poiana este de a oferi mereu consumatorilor romani cea mai delicioasa ciocolata si, astfel, sa ramana ciocolata preferata a romanilor.

Sursa foto: www.zeceintop.ro

Lasa un comentariu...

*