Prima TV

Prima TV este postul TV cu cele mai multe reality-showuri din Romania si cu cea mai premiata emisiune de umor, Cronica Carcotasilor.

 

 

 

In primavara anului 1994, CANAL 38 si-a inceput activitatea, ca un post local, cu acoperire pe Bucuresti, putand fi receptionat de mai mult de 30.000 de telespectatori in 1000 de case.

Incepand cu 17 decembrie 1997, CANAL 38 s-a transformat in PRIMA TV, post cu acoperire nationala ce incearca sa aduca un suflu nou in audiovizualul romanesc, prin programele unei televiziuni de divertisment concepute pe modelul retetelor de succes occidental.

Cu o grila de program mereu adaptata conform cerintelor telespectatorilor, cu care are un dialog permanent, si in raport cu noile achizitii si productii proprii pe care postul le realizeaza, Prima TV transmite cele mai bune programe de pe piata audiovizualului romanesc, in scopul reflectarii asteptarilor unei cat mai largi audiente.

Prima TV reprezinta un proiect inceput cu 10 ani in urma, a carui finalitate se concretizeaza abia acum, cu dorinta de continua perfectionarea artistica si tehnica pe care si-a impus-o nu numai prin nume, incercand sa ofere o alternativa la programele existente, tinand seama de nevoile si dorintele actuale.

Postul a lansat in Romania cel mai mare reality-show al tuturor timpurilor: „Big Brother”, prezent in doua serii in varianta autohtona.

Printre emisiunile de mare succes se numara, alaturi de Cronica Carcotasilor, Mondenii, Tradati in dragoste, Schimb de mame, Politia in actiune, Trasniti din NATO, Super Nanny si Nimeni nu-i perfect.

Sursa foto: www.romania-australia.ro

Lasa un comentariu...

*