Smiling Shoes

Prezenta pe piata inca din 1994, ELDUR PROD este specializata in productia de incaltaminte si accesorii din piele, in serie limitata, si a avut initial un public predominant masculin, urmand sa dezvolte, incepand cu anul 2007, Smiling Shoes, o noua linie adresata in principal femeilor.

Imbinand experienta fondatorului companiei, de peste 8 ani in domeniul incaltamintei, cu spiritul tanar si indraznet al celor doua surori, Smiling Shoes si-au castigat individualitatea prin unicitate si reusesc sa aduca din ce in ce mai multe zambete pe chipul posesoarelor.

Smiling Shoes este marca inregistrata a firmei ELDUR PROD.

Prima colectie Smiling Shoes a avut la baza o serie de valori care sunt pastrate in continuare si au devenit principala carte de vizita a brandului:

  • unicitate – serii mici si piese speciale
  • creativitate – combinatii de culori, texturi diversificate, forme diferite de tocuri
  • confort – calapoade atent selectionate, materiale naturale, tipare creionate cu migala
  • atentia pentru lucrul facut manual
  • eficienta – politica de preturi optimizata astfel incat produsele sa beneficieze de un raport echitabil calitate-pret
  • loializare – construirea unor relatii de lunga durata bazate pe onestitate, rezultand astfel o gama de produse total customizate, personalizate in functie de starea posesoarei.

Toate aceste elemente recomanda Smiling Shoes ca un brand exclusivist care ofera produse si servicii de boutique la preturi de mass market.

Sursa foto: www.facebook.com

Lasa un comentariu...

*