Terapiile “Aslan”

ana aslanTerapiile “Aslan” sunt primele si poate cele mai importante inventii din lume, salvand omul de la imbatranire.

Terapia “Aslan” a fost descoperita de Ana Aslan, unul dintre femeile medic din Romania, specialista in gerontologie, bun cercetator, dar si director al Institutului National de Geriatrie si Gerontologie.

Terapia “Aslan” consta in ameliorarea si chiar vindecarea tulburarilor distrofice ale varstei. Ana Aslan si-a dat seama de importanta procainei in remedierea acestor tulburari. Potrivit medicului roman, procaine a fost denumita Gerovital sau vitamina H3.

In anul 1952, Ana Aslan a reusit sa prepare acest medicament – gerovital – care a primit un brevet de inventie in peste 30 de tari europene, fiind intitulata terapia “Aslan” de catre toti specialistii in geriatrie de la nivelul intregii lumi.

Datorita descoperirii acestui remediu, in acelasi an a luat fiinta primul institute de geriatrie din lume intitulat  Institutul National de Geronto-Geriatrie “Dr. Ana Aslan”.

De-a lungul vremii terapiile “Aslan” au mii de pacienti romani si straini, constienti de efectele imbatranirii asupra organismului, dorind astfel sa gaseasca un tratament eficient care sa opreasca cursul firesc al imbatranirii.

Personalitati ale vremii, precum Tito, de Gaulle, Pinochet, Chaplin, Claudia Cardinale au incercat terapiile “Aslan”. Pana si John Kennedy a recurs la terapiile “Aslan”, tratandu-se cu Gerovital pentru o afectiune la coloana vertebrala.

 

Foto: http://nelusabau.files.wordpress.com

Lasa un comentariu...

*